HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Openbare verlichting uitgevallen? Meld het ons!

Openbare verlichting uitgevallen? Meld het ons! (30-10-2018)

Dit item is verlopen op 12-12-2018.

De dagen worden korter en dat betekent dat we meer in het donker doen. Goed werkende openbare verlichting is daarom nodig. Niet alleen voor de verkeersveiligheid, maar ook voor de algehele veiligheid. Goed licht in de straten zorgt daarnaast voor een prettiger sfeer en veiliger gevoel. Als straatlantaarns uitvallen, is het belangrijk dat inwoners dit bij ons melden. Wij kunnen de verlichting dan zo snel mogelijk laten repareren.

Waar en hoe melden?

Werkt de openbare verlichting niet, of staat een straatlantaarn overdag aan? Is er een lichtmast aangereden of is er een onveilige situatie door te weinig licht? Meld dit dan via www.ermelo.nl/meldpunt. Ook kun je een melding doen via de app van gemeente Ermelo. Hiervoor gebruik je de tegel ’meldpunt’ in de app. Geef In je melding altijd aan wat de locatie van de uitgevallen verlichting is. Dit kun je doen door het nummer van de defecte straatlantaarn of lichtmast door te geven. Dit nummer staat op een geel stickertje op de paal.

Wanneer lossen we een storing op?

Iedere twee weken is er een reparatieronde waarbij we alle meldingen aanpakken. Soms is er een grotere storing. Vaak heeft dit te maken met het elektriciteitsnet van Liander. In dat geval wordt de storing zo snel mogelijk opgelost. Bij schade aan een lichtmast of bij een gevaarlijke situatie schakelen we meteen een storingsdienst in om de problemen op te lossen.