HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Open huis opvang Dokter van Dalelaan

Open huis opvang Dokter van Dalelaan (20-09-2016)

Dit item is verlopen op 24-09-2016.

In Ermelo staan zaterdag 24 september de deuren open van de opvang voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv) op De Hooge Riet aan de Dokter van Dalelaan 66.

Sinds mei van dit jaar wonen in dit voormalige sanatorium alleenstaande minderjarige vreemdelingen. De eerste bewoners zijn op 17 mei gearriveerd.  Het gebouw is een Rijksmonument dat in nauw overleg met de verhuurder geschikt gemaakt is voor de opvang. Maximaal tachtig jongens en meiden worden hier opgevangen. In de binnentuin is een plek ingericht waar ze buiten schooltijd terecht kunnen.

Benieuwd hoe het er van binnen allemaal uitziet? Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om te komen kijken. De bewoners hebben samen de activiteiten bedacht. Zo kan er lekker worden gegeten en is er muziek van een DJ. Voor de kinderen is een opblaasbare hindernisbaan aanwezig en kunnen ze meedoen met oud-Hollandse spelletjes.

De parkeergelegenheid is beperkt dus kom als het even kan met de fiets naar het complex aan de Dokter van Dalelaan 66. Kijk voor meer informatie op: www.coa.nl