HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Ontdek gratis nieuwe sporten met sportkaart

Ontdek gratis nieuwe sporten met sportkaart (06-09-2016)

Dit item is verlopen op 02-11-2016.

Van 17 tot 25 september is het de Nationale Sportweek. Het team van ‘’Heel Ermelo Beweegt” grijpt dit event aan om twee clinics te organiseren op het Raadhuisplein waar iedereen aan mee kan doen. Daarnaast start in die week een actie voor  jongeren tussen de 12 en 18 jaar die (andere) uitdagende sporten kunnen proberen. 

Duiken, trampoline springen, waterpolo, volleybal, freerunnen, kickboksen, schermen en nog meer! Sportverenigingen en -aanbieders zetten hun deuren open voor iedereen die meer wil sporten. Deze zogeheten sportkaartactie wordt geïntroduceerd via de gymlessen van Christelijk College Groevenbeek.

Hoe werkt de sportkaart? 

Welke sporten je allemaal kunt doen kun je bekijken in de ''Beweeg Mee Kalender'' op www.heelermelobeweegt.nl. Vervolgens vul je één van de zes stroken op de kaart in en geef je deze aan de sportaanbieder. Wanneer je geen leerling van Groevenbeek bent, kun je de sportkaart downloaden, ophalen bij Calluna, Sportcentrum Triade of het gemeentehuis. Met de sportkaart kun je zes keer gratis meedoen en misschien win jij dan wel één van de cadeaubonnen van de Intersport!