HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Onderzoek naar woonwensen in Horst en Telgt

Onderzoek naar woonwensen in Horst en Telgt (02-04-2019)

Dit item is verlopen op 15-05-2019.

De gemeente Ermelo en buurtvereniging Horst en Telgt onderzoeken de woonwensen van alle huishoudens en jongeren in Horst en Telgt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk adviesbureau Companen uit Arnhem en maakt deel uit van de afspraken die zijn gemaakt in het Buurtplan Horst en Telgt uit 2016.

Bij woningbouwplannen spelen altijd verschillende factoren een rol waarmee we rekening moeten houden. De uitkomsten van dit onderzoek bieden ons onder andere de mogelijkheid om de komende jaren toekomstige woningbouwplannen (nieuwbouw of verbouw) beter af te stemmen op wensen van bewoners. Inwoners van Horst en Telgt hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Opzet van het onderzoek

Het onderzoek bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een vragenlijst waarin wordt gevraagd naar de woonwensen en woonsituatie van alle inwoners van Horst en Telgt. Het tweede deel van het onderzoek is een inloopavond op woensdag 8 mei van 16.00 tot 20.00 uur waar we met bewoners in gesprek gaan. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Ook als je niet in Horst en Telgt woont ben je van harte uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen en ben je welkom op de inloopavond. 

Invullen van de vragenlijst via internet

De vragenlijst vind je op www.companen.nl/onderzoek/horstentelgt. Ook thuis- √®n uitwonende (studerende) kinderen vanaf 16 jaar, die in de toekomst in Horst en Telgt willen wonen, zijn van harte uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. We verwerken alle gegevens vertrouwelijk en anoniem en gebruiken de uitkomsten alleen voor dit onderzoek. Het onderzoek is inmiddels afgerond. Het is niet mogelijk om de vragenlijst nog in te zien of in te vullen.

Geen computer?

Heb je geen computer, maar wil je wel meedoen met het onderzoek? Je kunt een papieren versie van de vragenlijst ophalen bij de balie van het gemeentehuis. We zijn geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur, op vrijdagmiddag zijn we gesloten.

Meer weten over dit onderzoek of over uw gegevens?

Heb je vragen over dit onderzoek en de vragenlijst? Neem dan contact op met de helpdesk van Companen via het e-mailadres enqueteafdeling@companen.nl of het gratis telefoon¬≠nummer (0800 ) 266 72 63. Voor inhoudelijke vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met Edith Ipenburg van de gemeente Ermelo, telefoonnummer (0341) 56 73 21 of via e.ipenburg@ermelo.nl