HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Onderzoek ervaringen Jeugdhulp en Wmo

Onderzoek ervaringen Jeugdhulp en Wmo (08-05-2018)

Dit item is verlopen op 20-06-2018.

Elk jaar onderzoeken wij de tevredenheid van inwoners over voorzieningen van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp. Heeft je kind of heb jij (vanaf 12 jaar) in 2017 Jeugdhulp ontvangen? Of maakte je gebruik van de voorzieningen uit de Wmo? Dan horen wij graag wat je hiervan vindt en hoe je het contact met de gemeente hebt ervaren. Jouw mening is voor ons van groot belang. Daarmee kunnen we de Jeugdhulp en Wmo in de toekomst beter aansluiten bij je wensen en behoeften.

Jouw mening telt!

Binnenkort ontvang je een uitnodiging voor het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Onderzoeksbureau BMC voert het onderzoek uit, in opdracht van de gemeente. Deelname is vrijwillig en heeft geen gevolgen voor de ondersteuning die je krijgt. Je naam en adres gebruiken we alleen voor het toesturen van de vragenlijst.

Uitslag onderzoek

In september verwachten we de resultaten van het onderzoek. De resultaten worden bekend gemaakt via www.ermelo.nl en de gemeentelijke informatiepagina in het Ermelo‚Äôs Weekblad. 

Dit onderzoek wordt uitgevoerd voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde vanuit de uitvoeringsorganisatie Meerinzicht. Wanneer er vragen zijn over dit onderzoek, kun je voor de Wmo contact opnemen met Gerrit van Manen via g.vanmanen@harderwijk.nl of (0341) 411 257. Voor de Jeugdwet kun je contact opnemen met Tamar Hoefsloot via t.hoefsloot@harderwijk.nl of (06) 11 12 41 29.