HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Nieuwjaarsreceptie met foto-expositie

Nieuwjaarsreceptie met foto-expositie (07-01-2020)

Dit item is verlopen op 10-01-2020.

Op donderdag 9 januari zetten wij onze deuren open voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Iedereen is welkom om samen met het gemeentebestuur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. 

De receptie is van 20.00 uur tot 22.00 uur in De Dialoog, Raadhuisplein 4. Rond 21.00 uur houdt burgemeester Baars zijn traditionele nieuwjaarstoespraak. Daarna draagt onze nieuwe dorpsdichter Sarah Sholts haar gedicht voor. Ook geven we aandacht aan 75 jaar vrijheid in Ermelo.

Fotowedstrijd en expositie

Het onderwerp van de nieuwjaarsreceptie is “Ermelo in beeld”. We hebben inwoners gevraagd om hun mooiste foto van Ermelo in te sturen. Bijvoorbeeld van een mooi Ermelo’s landschap, een bijzonder gebouw, een evenement of een portret van een markante Ermeloër. We hebben 65 prachtige foto’s ontvangen. Hiervan voldeden 48 foto’s aan de voorwaarden. Deze foto’s laten we tijdens de nieuwjaarsreceptie zien. Het publiek mag deze avond hun favoriete foto kiezen. Burgemeester André Baars maakt aan het einde van de nieuwjaarsreceptie de winnaar bekend.