HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Nieuwe Woonvisie 2020 in de maak

Nieuwe Woonvisie 2020 in de maak (02-06-2020)

Dit jaar stellen wij de woonvisie 2020 op. In de woonvisie staan de belangrijkste plannen voor goed en fijn wonen in Ermelo. We willen graag dat Ermelo een prettige gemeente is en blijft om in te wonen. De laatste versie van de woonvisie (2014) is verouderd. Het biedt geen goede voorwaarden meer voor ontwikkelingen op het gebied van wonen. Dit maakt het lastig om nieuwe idee├źn van organisaties of inwoners goed te beoordelen en mogelijk te maken.

Denk en praat je mee?

Voor de woonvisie willen we weten hoe inwoners en woonorganisaties over wonen denken. Jouw kennis en ervaring is belangrijk om een woonvisie op te stellen die ook bij jou en jouw organisatie past. Welke kant willen we samen op en hoe doen we dat?

Deze vragen stellen we je graag persoonlijk. Maar door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren. Daarom houden we de komende maanden online bijeenkomsten voor inwoners en woonorganisaties. Tijdens deze bijeenkomsten horen we graag jouw mening over wonen. Ook vertellen we je dan wat de resultaten tot nu toe zijn.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de Woonvisie? We houden je op de hoogte van de woonvisie via www.ermelo.nl/woonvisie. Hier komt binnenkort ook informatie over de online bijeenkomsten te staan.