HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Nieuwe website voor CJG Ermelo

Nieuwe website voor CJG Ermelo (13-07-2017)

Dit item is verlopen op 31-08-2017.

Het CJG Ermelo heeft een vernieuwde website. De site www.cjgermelo.nl heeft een eigentijdse uitstraling en biedt betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien. U vindt er volop activiteiten en nieuwtjes. 

Op de website vindt u veel informatie. Over zwangerschap, eerste tandjes en gezond eten bijvoorbeeld. En over zakgeld, jeugdpuistjes, faalangst en pesten. Maar ook over hoe het in uw gezin verder moet na een scheiding. CJG Ermelo is er voor iedereen die vragen heeft over het opvoeden en de ontwikkeling van een kind. Vanaf je kinderwens totdat het kind volwassen is.’

Bij CJG Ermelo werken jeugd- en gezinswerkers, logopedisten, opvoeddeskundigen en (ortho)pedagogen. Allemaal deskundige mensen die in een team werken om gezinnen op de beste manier te helpen. ‘Heeft een kind speciale zorg en aandacht nodig? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Uiteraard alleen als dat nodig is en de ouders dit ook willen. Opvoeden doe je samen,’ vertelt Wim van Oostende van CJG.

‘We zijn blij met de vernieuwde website en hopen nog beter antwoord te kunnen geven op online vragen over opvoeden en opgroeien. Daarnaast blijft het uiteraard gewoon mogelijk om bij ons binnen te lopen om grote en kleine vragen te bespreken’, besluit hij.

CJG Ermelo biedt hulp en advies in de buurt en is te vinden aan:

Dokter van Dalelaan 12
Telefoonnummer: (0341) 79 99 09
www.cjgermelo.nl