HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Nieuwe gemeentegids

Nieuwe gemeentegids (28-08-2018)

Dit item is verlopen op 10-10-2018.

De gemeentegids voor 2018/2019 is uit en is huis-aan-huis verspreid. In de gemeentegids vind je informatie over onze gemeente en over bedrijven, verenigingen en de instellingen in Ermelo. Het is de laatste keer dat de gemeentegids in papieren vorm verschijnt.

Je kunt de gids ook online bekijken via www.lokaaltotaal.nl/ermelo.

Nee/nee-sticker

Heb je een nee/nee sticker op je brievenbus? Dan ontvang je ook geen gemeentegids. Wil je graag een exemplaar? Dan kun je de gids gratis afhalen bij de balie van het gemeentehuis.

Heb je geen nee/nee-sticker op de brievenbus, maar de gids toch niet door de deur gekregen? Neem dan contact op met Uitgeverij FMR Producties, via (022) 366 14 25 of info@lokaaltotaal.nl. Zij bezorgen de gids dan na. 

Wijzigingen en nieuwe vermeldingen

De gemeente Ermelo is alleen verantwoordelijk voor de inhoud van de gemeentelijke informatie. Voor de overige onderdelen en acquisitie is de uitgeverij van de gemeentegids verantwoordelijk. Heb je een fout gezien? Of wil je adverteren in de gemeentegids? Neem dan contact op met Uitgeverij FMR Producties, via (022) 366 14 25 of info@lokaaltotaal.nl.