HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Nieuwe baan voor wethouder Jan van den Bosch

Nieuwe baan voor wethouder Jan van den Bosch (15-03-2018)

Dit item is verlopen op 30-04-2018.

CDA-wethouder Jan van den Bosch heeft een nieuwe baan. Met ingang van 1 juni treedt hij als senior adviseur in dienst bij de Antea Group, een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Jan van den Bosch kijkt met enthousiasme en vertrouwen uit naar deze nieuwe uitdaging.

Jan van den Bosch is ruim 11 jaar wethouder in Ermelo. Tijdens deze collegeperiodes heeft hij zich vooral beziggehouden op de terreinen van ruimtelijke ordening, monumentenbeleid en volkshuisvesting.
Hij zette zich in om de woningvoorraad in Ermelo te verbeteren en deze aan te laten sluiten op de behoeften van de inwoners. Jan van den Bosch is naast wethouder ook eerste locoburgemeester.

Jan van den Bosch beÃĢindigt zijn werkzaamheden als wethouder op 19 april, of eerder als er nieuw college is samengesteld. Voordat hij aan de slag gaat bij de Antea Group gaat hij samen met zijn vrouw nog op een welverdiende vakantie. In april wordt er een afscheidsreceptie georganiseerd. Over de waarneming van de portefeuille van Jan van den Bosch tussen 19 april en de installatie van een nieuw college na de raadsverkiezingen in maart, wordt nog een besluit genomen.