HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Nieuwe afvalcontainers voor alle inwoners van Ermelo

Nieuwe afvalcontainers voor alle inwoners van Ermelo (14-05-2019)

Dit item is verlopen op 26-06-2019.

Alle inwoners van Ermelo krijgen nieuwe afvalcontainers. Na 25 jaar zijn de oude containers aan vervanging toe. De nieuwe containers hebben een opnamekraag. Aan deze kraag worden ze per twee opgetild en geleegd in de nieuwe vuilniswagen. Zo kunnen we het afval in de gemeente Ermelo sneller en handiger inzamelen. De vervanging van de afvalcontainers wordt verzorgd door DVL Milieuservice. In juni en juli wisselen zij de oude gft- en restafval containers om voor nieuwe.

Vanaf half mei krijgen inwoners een brief van de gemeente

In de brief staat wanneer de nieuwe containers worden afgeleverd en wanneer de oude containers worden opgehaald. Ook staat daarin tot wanneer je de oude containers nog gevuld aan de weg kunt zetten en vanaf wanneer je de nieuwe kunt gebruiken.

Neem contact op als je uiterlijk 29 mei nog geen brief hebt ontvangen

Heb je op 29 mei nog geen brief ontvangen? Bel dan met de servicelijn afval. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via (0341) 56 57 77.

Kijk voor meer informatie op onze website

Heb je nog vragen? Op www.ermelo.nl/vervangingafvalcontainers vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over het omruilen van de afvalcontainers. Staat jouw vraag daar niet bij? Neem dan contact op met de servicelijn afval. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via (0341) 56 57 77.