HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Neemt u al deel aan de collectieve beveiliging?

Neemt u al deel aan de collectieve beveiliging? (27-01-2016)

Dit item is verlopen op 27-02-2016.

Burgemeester André Baars nodigt u als ondernemer van harte uit om deel te nemen aan de collectieve beveiliging.

Op initiatief van de bedrijvenkring BKE, de ondernemersvereniging OVE en de gemeente Ermelo wordt er vanuit de Stichting Collectieve Beveiliging al enkele jaren gesurveilleerd door een particuliere beveiliger, Securitas. Zowel op de bedrijventerreinen in Ermelo, als bij bedrijven daarbuiten die zich hebben aangemeld. En het initiatief heeft succes, want het aantal incidenten is zeer beperkt. Naast de gebruikelijke surveillance ziet de beveiliger ook toe op andere ongemakken: zijn ramen en deuren gesloten, of is er sprake van brandgevaar? De bedrijven die aangesloten zijn, zijn blij dat zij met elkaar hebben gekozen voor collectieve beveiliging.

Het succes van deze collectieve beveiliging is afhankelijk van de deelname door bedrijven. Ook van deelname van uw bedrijf! Alleen met voldoende deelnemers kunnen we met elkaar zorgen voor veiligheid in Ermelo en ook voor betaalbare deelname aan het collectief. Mogen we op u rekenen?

In de komende maand gaat vanuit Securitas relatiebeheerder Erwin Brussen langs bij ondernemers om ze te informeren over de mogelijkheden. Om nieuwe leden kennis te laten maken met dit initiatief, biedt Securitas nieuwe leden nu aan om een half jaar gratis deel te nemen aan de collectieve surveillance, bij een lidmaatschap van een jaar. Een mooie kans om u hierbij aan te sluiten. Bent u nog niet benaderd door dhr. Brussen, maar wilt u hem wel graag uitnodigen of heeft u vragen? Neem dan contact met hem op via: erwin.brussen@securitas.nl of 06 55 16 69 13. Hij komt graag een keer bij u langs om u geheel vrijblijvend te informeren.

Mede namens het bestuur van de Stichting Collectieve Beveiliging,
Burgemeester A.A.J. Baars