HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Lintjesregen

Lintjesregen (01-05-2017)

Dit item is verlopen op 01-06-2017.

Traditiegetrouw vond voor Koningsdag de lintjesregen plaats. Burgemeester André Baars mocht zeven Ermeloërs een Koninklijke Onderscheiding opspelden.

Tijdens een bijeenkomst in De Dialoog werden de heer J.M. Beek, de heer J.A. Tromp, de heer B. Noteboom, mevrouw T.J. de Bruijn - Kant, de heer B. Boom en de heer A. Hop (v.l.n.r. op de foto) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

In verenigingsgebouw Ons Huis aan de Zeeweg vond woensdag 26 april ook een bijzondere gebeurtenis plaats. Er waren twee burgemeesters aanwezig om een lintje op te spelden. Burgemeester André Baars speldde een lintje op de revers van de heer D. van den Berg, inwoner van Ermelo en Burgemeester Harm Jan van Schaijk deed hetzelfde voor twee inwoners van Harderwijk, de heer J. Doppenberg en zijn echtgenote mevrouw H. Doppenberg - van Loo.

Bekijk hier de foto's.

Voordragen

Kent u ook iemand die zich vaak (jaren) belangeloos inzet voor de maatschappij en verdient hij of zij een lintje? Wilt u hem of haar voordragen voor de lintjesregen van volgend jaar? Ga dan naar www.ermelo.nl/onderscheiding voor meer informatie.