HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Kom naar het Energiecafé op woensdag 20 april

Kom naar het Energiecafé op woensdag 20 april (08-04-2016)

Dit item is verlopen op 21-04-2016.

De gemeente nodigt u graag uit voor het Energiecafé: een ontmoeting rond het thema duurzaam Ermelo. Denken, doen, inspireren, realiseren, innoveren: zomaar een aantal woorden die weergeven waar het Energiecafé voor staat. Samen met andere enthousiaste Ermeloërs vormt u tijdens deze avond de Ermelose ‘denktank’.

Programma

Marcel Bullinga, futurist en trendwatcher, geeft ons met een flinke dosis duurzaamheid en humor in een snel tempo een blik op een duurzame toekomst; met trends, toekomst, innovatie, klimaat, energie en economie als sleutelbegrippen. Als ‘dagvoorzitter’ laat hij ons kort kennismaken met enthousiaste Ermeloërs van alle leeftijden. Zij hebben al de nodige duurzame wapenfeiten op hun naam staan of brengen u juist op ideeën die u eigenlijk al lang had. Natuurlijk is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. In twee rondes kunt u aanschuiven bij diverse tafels. Daarnaast vragen wij u met behulp van individuele stemkastjes uw mening te geven over tal van onderwerpen.

Aanmelden

Heeft u goede ideeën over een duurzaam Ermelo? Uw mening telt! Dus kom op woensdag 20 april naar het Energiecafé in de Dialoog (naast het gemeentehuis). Het programma is van 18.00 tot 21.15 uur, maar u kunt vanaf 17.30 uur al inlopen. Een heerlijke maaltijd staat voor u klaar. Wij willen natuurlijk graag weten of u erbij bent, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Meld u zich daarom snel online aan of telefonisch via (0341) 56 73 21, want maximaal 100 mensen zijn verzekerd van een plek.