HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Inschrijving Veluwse Innovatieprijs 2016 gestart!

Inschrijving Veluwse Innovatieprijs 2016 gestart! (20-09-2016)

Dit item is verlopen op 15-10-2016.

Bent u ondernemer in de regio Noord-Veluwe en heeft u een duurzame innovatie ontwikkeld? Schrijf u dan in en maak kans op de Veluwse Innovatieprijs 2016!

Gezocht: meest vernieuwende ondernemer van de Noord-Veluwe. 

De Veluwse Innovatieprijs is voor de 'Very Innovative Person' ('VIP') of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe. Met deze prijs wil het Innovatiehuis De Diamant innovaties en nieuwe bedrijvigheid stimuleren en ondersteunen.

Hoe aanmelden

Bent u of kent u een ondernemer die binnen zijn vakgebied schittert als een diamant? Lees dan de criteria in het wedstrijdreglement, download het inschrijfformulier en mail dit ingevuld voor 15 oktober naar info@dediamantvanmiddennederland.nl.
Wilt u uw aanmelding liever mondeling toelichten? Dan nemen we graag contact met u op. Een deskundige jury beoordeelt de aanvragen en selecteert drie nominaties. De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 1 december uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet. Tijdens deze feestelijke avond kunt u genieten van de prachtige, vernieuwende en duurzame projecten in de regio.