HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Inloopbijeenkomst 'Geluid bij evenementen'

Inloopbijeenkomst 'Geluid bij evenementen' (04-06-2019)

Dit item is verlopen op 20-06-2019.

Elk jaar worden in de gemeente Ermelo meerdere muziekevenementen georganiseerd. Van kleine evenementen in buurten tot grotere evenementen in het centrum van Ermelo. Waar de ene bewoner geniet van een (muziek)evenement om de hoek, ervaart een andere bewoner datzelfde evenement als hinderlijk vanwege het geluid. We organiseren een inloopbijeenkomst voor inwoners om met ons mee te denken over een nieuw geluidbeleid.

Er zijn richtlijnen nodig voor het geluid bij evenementen

Evenementen hebben een belangrijke functie in de gemeente. Het maakt het dorp meer aantrekkelijk en levendig, voor zowel inwoners als toeristen. Maar het muziekgeluid van een evenement kan vervelend zijn voor omwonenden. Voor een goed verloop van een evenement kijken we dan ook naar de verschillende belangen en willen we goede afspraken maken. Om die reden is er behoefte aan duidelijke richtlijnen. De gemeente Ermelo laat een onderzoek uitvoeren, ter onderbouwing van een nieuw geluidbeleid in de gemeente. 

Wij horen graag jouw mening 

Wij vinden de idee├źn van onze inwoners zeer waardevol. Daarom organiseren we een inloopavond over geluid bij evenementen. Hier kun je vragen over het nieuwe geluidbeleid stellen aan de medewerkers van het geluidbureau en de betrokken medewerkers van de gemeente. Naast de inloopbijeenkomst voeren we in de komende maanden een online onderzoek uit. Met dit onderzoek willen we inzicht krijgen in hoe de inwoners en bezoekers van Ermelo de verschillende muziekevenementen beleven. Binnenkort volgt meer informatie over dit onderzoek.

Je bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst.

Datum : dinsdag 18 juni
Tijd : inloop tussen 18.30 en 20.30 uur
Locatie : Zaal 9 van De Dialoog, Raadhuisplein 4