HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Informatiebijeenkomst voor ondernemers over nieuw sportcentrum

Informatiebijeenkomst voor ondernemers over nieuw sportcentrum (27-01-2020)

Dit item is verlopen op 17-02-2020.

Voor het nieuwe sportcentrum Ermelo is een architect geselecteerd en het schetsontwerp is bekend. Wij willen je graag meer vertellen over de inpassing, inrichting en de aanbestedingsprocessen van het nieuwe sportcentrum op de Zanderij.

Informatiebijeenkomst voor ondernemers en bedrijven

Deze bijeenkomst is bedoeld om ondernemers en bedrijven die ge├»nteresseerd zijn in de ontwikkelingen rondom de bouw en aanbesteding van het nieuwe sportcentrum, te informeren. Wij vinden het belangrijk dat je als ondernemer in de gelegenheid wordt gesteld om vroegtijdig kennis te kunnen nemen van de ontwikkelingen van het nieuwe sportcentrum in Ermelo en dat je je op de hoogte kunt stellen van eventuele mogelijkheden om contact te leggen met de partijen die in de uitvoering van de bouw een rol gaan spelen. Tijdens deze bijeenkomst zal de projectleiding een toelichting geven over de schetsontwerpen en het verloop van de aanbestedingsprocedure van de bouw.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze informatieavond op maandag 3 februari van 19.30 tot  21.00 uur in de theaterzaal van De Dialoog, Raadhuisplein 4.

Programma

  • Welkomstwoord door wethouder Leo van der Velden
  • Presentatie van de schetsen door projectleider Paul Louwerse
  • Toelichting van het vervolgtraject door Paul van Dorst (OLCO)
  • Napraten