HOME  |  Actueel in Ermelo  |  In Ermelo kijken we niet weg

In Ermelo kijken we niet weg (26-11-2019)

Dit item is verlopen op 07-01-2020.

Op woensdag 20 november was er een indrukwekkende dansvoorstelling te zien. De voorstelling ging over geweld binnen het gezin. Het werd gespeeld door Beyond Words Productions, in de ‘Week tegen Kindermishandeling’.

Kom in actie tegen kindermishandeling

De voorstelling beeldde een gezin uit, dat te maken heeft met geweld in huis. De spelers brachten de emoties en het gedrag van de gezinsleden heel raak in beeld. Na de voorstelling deelden deskundigen en de zaal hun ervaringen met kindermishandeling. Wat kun je zelf doen als je weet dat er geweld in een gezin is? Ga erover in gesprek, deel je zorgen en vraag advies. Kom in actie en geef het kind je aandacht.

Vermoed je kindermishandeling of huiselijk geweld?

Maak je je zorgen over een kind of ken je een gezin waar huiselijk geweld is? Kijk dan op www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl om te zien wat je kunt doen. Of bel (24 uur per dag en anoniem) met Veilig Thuis, via het landelijke nummer (0800) 2000. Kijk voor meer informatie op www.veiligthuisnoordoostgelderland.nl. Ook kun je je zorgen over een kind bespreken met Centrum voor Jeugd en Gezin Ermelo, via (0341) 79 99 09 of kijk op www.cjgermelo.nl.