HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Iets kwijt of gevonden? Meld het op iLost.nl!

Iets kwijt of gevonden? Meld het op iLost.nl! (19-02-2019)

Dit item is verlopen op 02-04-2019.

Iedereen verliest weleens sleutels, een portemonnee, paspoort of andere waardevolle zaken. Dit is heel vervelend. Vaak zie je je verloren voorwerp nooit meer terug. Ben je iets verloren in de gemeente Ermelo of heb je juist iets gevonden? Meld dit dan op de website van iLost.nl. Het landelijke platform iLost brengt vinders en verliezers op een eenvoudige manier bij elkaar. Eén op de drie voorwerpen komt via iLost terug bij de eigenaar. 

Ben je iets kwijtgeraakt?

Meld je verloren voorwerp op iLost via www.ilost.nl. De kans dat je het terugvindt, wordt daarmee een stuk groter. Ben je iets kwijt door diefstal? Doe dan aangifte bij de politie.

Heb je iets gevonden?

Als je een voorwerp gevonden hebt, laat je dit via www.ilost.nl aan anderen weten. Heb je iets gevonden maar wil je het niet zelf bewaren? Dan kun je het afgeven bij de balie in het gemeentehuis. Wij publiceren het gevonden voorwerp dan direct op iLost. Heb je een paspoort of rijbewijs gevonden? Geef dit dan sowieso zo snel mogelijk af bij de gemeente.

De gemeente Ermelo heeft een eigen pagina op iLost. Kijk op www.ermelo.nl/ilost voor een compleet overzicht van alle (geregistreerde) verloren en gevonden voorwerpen in Ermelo.