HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Hulp bij huishouden verzekerd na faillissement TSN Thuiszorg

Hulp bij huishouden verzekerd na faillissement TSN Thuiszorg (21-03-2016)

Dit item is verlopen op 31-05-2016.
gezondheidszorg

Op 16 maart 2016 heeft de rechtbank het faillissement over TSN Thuiszorg uitgesproken. De organisatie biedt ook in de gemeente Ermelo huishoudelijke hulp. De bewindvoerders van TSN Thuiszorg garanderen dat de hulp na uitspraak van het faillissement doorloopt tot 25 april 2016.

Wethouder Laurens Klappe: “We betreuren het faillissement van TSN. Temeer omdat dit ook TSN-medewerkers raakt die in Ermelo wonen en nu in onzekerheid zijn over hun baan en inkomen. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om te zorgen dat de huidige Ermelose TSN-klanten passende hulp krijgen.”  De gemeente Ermelo heeft afspraken met een aantal thuiszorgaanbieders om na 25 april de dienstverlening voort te zetten. Dat zijn Atlashulp, RST Zorgverleners, ThuiszorginHolland, Thuiszorg van Oranje, en Zorggroep Noordwest-Veluwe. Deze organisaties doen hun uiterste best om zo snel mogelijk de dienstverlening voort te zetten.

Zo soepel mogelijke overgang
De gemeente stuurt een brief naar alle klanten met informatie over welke thuiszorgorganisatie de hulp bij het huishouden na 25 april gaat verrichten. Vervolgens neemt deze thuiszorgaanbieder binnen twee weken contact op met de klant om afspraken te maken over de hulp bij het huishouden Wmo na 25 april.

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen. De gemeente is telefonisch bereikbaar via (0341)  411 499.

Zie ook