HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Geslaagde nieuwjaarsreceptie met foto-expositie

Geslaagde nieuwjaarsreceptie met foto-expositie (14-01-2020)

Dit item is verlopen op 26-02-2020.

Het was een gezellige drukte tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente! Donderdagavond 9 januari stonden de deuren van De Dialoog open voor alle inwoners van Ermelo. Samen toostten we op het nieuwe jaar.

Toespraak en gedicht

Bezoekers werden bij binnenkomst begroet door het college van B&W. Daarna kon iedereen met een hapje en drankje met elkaar bijpraten. Om 21.00 uur hield burgemeester Baars zijn toespraak. Dorpsdichter Sarah Scholts sloot de toespraak af met een mooi gedicht voor het nieuwe jaar.

Het mooiste plaatje van Ermelo

Tijdens de receptie was er ook een foto-expositie. De bezoekers bewonderden zo’n 50 uitvergrote foto’s van inwoners. De plaatjes lieten het moois van Ermelo én markante Ermeloërs zien. Iedereen kon twee favoriete foto’s kiezen. Aan het einde van de avond maakte de burgemeester ‘het mooiste plaatje van Ermelo’ bekend. Foto ‘Ochtendrit’ van Margo Bogers-Raats kreeg de meeste stemmen. Zij won daarmee de eer, een dinerbon en bloemen. 

De foto bij dit bericht is de winnende foto 'Ochtendrit'. Alle foto's van de expositie zijn te bekijken op www.ermelo.nl/ermeloinbeeld