HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Geslaagde informatiemarkt over plannen recreatiegebied Strand Horst

Geslaagde informatiemarkt over plannen recreatiegebied Strand Horst (01-04-2016)

Dit item is verlopen op 01-05-2016.

Op woensdag 30 maart organiseerde de gemeente Ermelo een informatiemarkt  over recreatiegebied Strand Horst. Aan deze markt werkten 11 verschillende organisaties mee die hun initiatieven en plannen aan de bezoekers presenteerden. Ongeveer 130 enthousiaste belangstellenden bezochten de informatiemarkt in het clubhuis van voetbalvereniging F.C. Horst.

Ontwikkelingen

Bezoekers konden een rondje langs de standhouders maken en informatie inwinnen over de initiatieven en plannen van  LeisureLands, Wok-inn, McDonalds, Telstar Surf, Van den Brink Vastgoed, Bellini‚Äôs, Jachthaven Strand Horst, Pitch en Putt, Paintball, het Groene Kruispunt en de gemeente Ermelo.

Concept Masterplan Strand Horst

Alle bezoekers kregen de plankaart mee en hadden de mogelijkheid om een reactie achter laten. Uit een eerste impressie kan worden opgemaakt dat de bezoekers enthousiast waren over de plannen en hopen op een voortvarende aanpak. Nu is het de beurt aan het college en de raad om hierover te beslissen.

U kunt het masterplan vinden op www.ermelo.nl/strandhorst. Heeft u nog vragen of wilt u reageren? Neem gerust contact op met de projectleider, Jolande Blok, j.blok@ermelo.nl.