HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Fris je verkeerskennis op

Fris je verkeerskennis op (08-10-2019)

Dit item is verlopen op 30-10-2019.

Kan je kennis over de verkeersregels wel wat opgefrist worden? Op 5 en 7 november organiseert Veilig Verkeer Nederland (VVN) een opfriscursus rijvaardigheid. De cursus is speciaal bedoeld voor senioren, en is vrijwillig. De deelname heeft geen gevolgen voor je rijbewijs.

De cursus bestaat uit twee delen

Datum : dinsdag 5 november
Tijd : 09.30 uur
Wat : gezamenlijke theorieles verkeer

Een deskundige geeft uitleg over nieuwe regels en borden, rotondes en andere onderwerpen. Aan het einde van de les kun je je kennis met een toets testen. Ook krijgen deelnemers een theorieboekje over verkeersregels en –borden.

Datum : dinsdag 7 november
Tijd : (tijd volgt na indeling)
Wat : Rijvaardigheidsrit

Deze rit maak je in je eigen auto, met een gecertificeerde rij-instructeur. De rit wordt achteraf besproken en je krijgt een bewijs van deelname, Het is ook mogelijk om op deze dag een ogentest te doen.

Beide dagen worden georganiseerd bij De Muzenhof, Leuvenumseweg 66 in Ermelo. De kosten bedragen € 15,00 p.p. Ben of word je lid van VVN? Dan is deelname gratis.

Aanmelden en meer informatie

Ben je 60 jaar of ouder, woon je in Ermelo of Putten en wil je meedoen? Dan kun je je tot uiterlijk 30 oktober aanmelden bij M. van den Brink via (06) 29 06 82 43 / putten1955@icloud.com of bij J. Mol via (0341) 55 77 32 / molzwal@hetnet.nl. Vermeld bij de aanmelding je telefoonnummer en/of emailadres en je leeftijd.