HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Fiets weg?

Fiets weg? (23-05-2019)

Dit item is verlopen op 04-07-2019.

In de stalling van het NS-station staan fietsen vaak veel te lang geparkeerd. Daardoor is er minder plek voor de fietsen van andere reizigers. Zij zetten hun fiets dan neer op een plek waar het niet mag. Vooral ouderen, gehandicapten en hulpdiensten hebben last van fietsen die in de weg staan. Om dit te voorkomen, controleren we de fietsenstalling. We verwijderen (brom)fietsen die te lang geparkeerd of buiten de stalling staan.

We hebben fietsen verwijderd op 20 mei

In de fietsenstalling van het station mag je fiets maximaal 28 dagen staan. Veel fietsen staan hier langer. Alle fietsen in het stationsgebied zijn een aantal weken geleden gelabeld. Zo kunnen we zien hoe lang een fiets in de stalling staat. Op 20 mei hebben we 39 'weesfietsen' gevonden en verwijderd.

Mis je je fiets?

Kijk op www.ermelo.nl/fiets of je fiets tijdens de actie is verwijderd. Je kunt je fiets ophalen tegen contante betaling (pinnen is niet mogelijk) bij: Proson, ingang Technische Dienst aan de Paul Krugerweg 43 in Ermelo. Vergeet niet om je legitimatiebewijs en een passende fietssleutel mee te nemen. Proson is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur geopend. Kosten voor het ophalen:

  • Binnen 1 maand € 15,00
  • Binnen 2 maanden € 30,00
  • Binnen 3 maanden € 45,00