HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Ermelose afvalopruimdag groot succes!

Ermelose afvalopruimdag groot succes! (28-03-2017)

Dit item is verlopen op 30-04-2017.

Afgelopen zaterdag 25 maart heeft een grote groep enthousiaste mensen meegeholpen om het zwerfafval in Ermelo op te ruimen. Veel vrijwilligers gingen in hun eigen buurt aan de slag met het opruimen van rondslingerend zwerfafval.

Naast medewerkers en vrijwilligers van de Vereniging Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, ’s Heerenloo, NMP Ermelo, Scoutingvereniging Irmin Taweb, Wijkvereniging Ermelo- West, het Leefbaarheidsteam en de gemeente Ermelo waren er ook veel mensen aanwezig die zich rechtstreeks bij de gemeente hebben aangemeld.

Om 9.15 uur gaf wethouder Jan van Eijsden van Milieu in het bedrijfsrestaurant Bon Appétit van Proson aan de Paul Krugerweg het officiële startsein. Voorzien van opvallende hesjes, handschoenen, afvalknijpers en vuilniszakken ging iedereen aan de slag. Het afval bestond voornamelijk uit blikjes, flessen, hout en puin, plastic verpakkingen en groen afval.

Alle deelnemers kregen na afloop een lunch aangeboden. Ook kreeg iedereen als dank een leuk aandenken mee naar huis. Het gemeentebestuur is blij met de grote opkomst en de geslaagde dag. Het was fijn om te zien dat zoveel mensen aan de actie hebben deelgenomen.  Foto’s van de afvalopruimdag vindt u op www.ermelo.nl/afvalopruimdag.

Laten we Ermelo houden zoals het hoort: schoon, bijzonder en mooi zodat we er volop van kunnen blijven genieten!