HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Ermelo in kaart

Ermelo in kaart (06-11-2017)

Dit item is verlopen op 16-11-2017.

In de gemeente Ermelo wordt op dit moment een ronde gedaan om de gemeentelijke adresgegevens en kaarten actueel te houden. Het gaat om de gemeentelijke Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT).

Meten is weten

Het bijhouden van de gegevens en kaarten is nodig om te zorgen dat deze actueel blijven en de gemeente kan voldoen aan haar wettelijke taken. De gegevens worden onder meer gebruikt door het kadaster, waterschappen, provincies, gemeenten en nutsbedrijven voor elektriciteit, gas, water en kabel.

Wat merk je ervan?

Ingenieursbedrijf Prisma GeoCensus B.V. voert deze ronde uit in opdracht van de gemeente Ermelo. Het  bedrijf moet soms metingen verrichten om nieuwe informatie goed op te meten in de BAG en de BGT. Om dit te kunnen doen, is het nodig om het terrein van de betreffende panden en woningen te betreden. Wanneer het jouw pand of woning betreft, belt een medewerker hiervoor bij je aan. Wij vragen in dat geval om je medewerking. De medewerkers van Prisma GeoCensus B.V. hoeven in geen geval ín je woning te zijn. Zij kunnen zich te allen tijde legitimeren als medewerker van het ingenieursbureau.

Meer informatie over de BAG en het BGT kun je vinden op de website van het Kadaster: www.kadaster.nl/bag en www.kadaster.nl/bgt.