HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Ermelo Centraal geopend op 13 mei

Ermelo Centraal geopend op 13 mei (09-05-2017)

Dit item is verlopen op 10-06-2017.

Na enkele maanden van voorbereiding heeft Ermelo Centraal op 13 mei officieel haar deuren geopend. Fanfare Harmonie Nunspeet nam de mensen vanaf de Verbinding / ‘t Weitje in Ermelo mee naar het NS station, waar gelegenheid was om het vernieuwde en verbouwde pand te bekijken. 

Ermelo Centraal heeft de afgelopen maanden het station van Ermelo nieuw leven ingeblazen. De reizigers kunnen van ’s ochtends vroeg tot het begin van de avond terecht voor een kop koffie, fris, een broodje en een ontbijt volgens het motto “Je begint je dag op Ermelo Centraal”.

“Ik ben trots op de mooie samenwerking van alle partijen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van Ermelo Centraal. Ik wens de medewerkers heel veel werkplezier en de reizigers een prettig start- of eindpunt van hun reis”, aldus wethouder Esther Heutink van de gemeente Ermelo.

De combinatie van ondernemer Hartger van Diest met GGz Centraal en Proson zorgen voor een goede balans tussen een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt enerzijds en ondernemerschap anderzijds. De gemeente Ermelo heeft een belangrijke rol gespeeld in het tot stand brengen van het project en het verbinden van verschillende partijen.

Wethouder Esther Heutink en een vertegenwoordiger van de Rabobank hebben een korte toespraak op het station gehouden, hierna werd Ermelo Centraal officieel geopend.