HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Doet u mee met de maatschappelijke Beursvloer?

Doet u mee met de maatschappelijke Beursvloer? (23-06-2016)

Dit item is verlopen op 21-09-2016.

Wilt u met uw bedrijf, als zzp'er of serviceclub graag een bijdrage leveren aan de Ermelose samenleving? Wilt u zich inzetten voor een maatschappelijke organisatie met een onvervulde wens of behoefte? Of te wel: wilt u op een laagdrempelige manier invulling geven aan uw doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doe dan mee aan Beursvloer Ermelo!

Ontmoeting tussen twee werelden

Op dinsdag 20 september ontmoeten de ogenschijnlijk verschillende werelden van professionals en vrijwilligers elkaar op de Beursvloer. Als vrager of als aanbieder. Ieder vanuit zijn eigen rol en gedrevenheid. En met een welbewust gemeenschappelijk doel voor ogen: samen een steentje bijdragen aan onze lokale gemeenschap. Dát maakt dit evenement zo bijzonder.

In een race tegen de klok vertellen zij elkaar wat zij te bieden hebben en wat hun vragen zijn. Voordat de beursgong het einde aangeeft, is er volop gewinkeld, onderhandeld en zijn er vele ‘matches’ gemaakt. Dan zullen we met elkaar merken dat het echt mogelijk is: een ‘met gesloten Beurs- vloer’!

De initiatiefnemer van de maatschappelijke Beursvloer is Stichting Welzijn Ermelo. Vanuit de gemeente ondersteunen we dit initiatief van harte! Wethouder Laurens Klappe opent dan ook op maandag 20 september de beursvloer. We ontmoeten u graag op maandag 20 september in het Christelijk College Groevenbeek, aanvang 17.00 uur. Inschrijven of meer informatie? Ga naar www.beursvloerermelo.nl.