HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Doet u mee aan de E-bike cursus?

Doet u mee aan de E-bike cursus? (18-04-2016)

Dit item is verlopen op 27-05-2016.

Gemeenten Ermelo en Putten organiseren in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en de Fietsersbond een E-bike cursus. De cursus vindt plaats op donderdag 26 mei van 09.00 tot 16.00 uur in Cultureel Centrum Stroud in Putten. Inwoners van Ermelo en Putten die tenminste 55 jaar zijn, een E-bike (elektrische fiets) bezitten of voornemens hebben er één aan te schaffen zijn van harte uitgenodigd. Neem wel uw fiets of E-bike mee.

Programma

In de ochtend wordt er een theoriemodel uitgelegd en een parcours gereden voor de behendigheid. In de middag is er fietsgymnastiek, een rit door Putten. Er is een fietsenmaker aanwezig om u van advies te dienen. Daarnaast wordt een aantal E-bikes (van verschillende merken en typen) gepresenteerd, die u kunt proberen op een fietsvaardigheidsparcours. Tenslotte is er een nabespreking met vragenronde en het uitreiken van certificaten. Deelname is €5,00 euro, inclusief lunch. Het belooft een gezellige en leerzame dag te worden!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij M. van der Brink, via tel. (0341) 35 14 88 of e-mail: da.brink@chello.nl of bij J. Mol, via tel. (0341) 55 77 32 of e-mail: molzwal@hetnet.nl. Meld u snel aan, want er is plek voor maximaal 45 deelnemers. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Let op: daar u op eigen risico meedoet, is een WA-verzekering vereist.