HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Doe mee aan de Nationale Burendag

Doe mee aan de Nationale Burendag (30-08-2016)

Dit item is verlopen op 23-09-2016.

Op 23 en 24 september viert Nederland voor de elfde keer Burendag. Doet uw buurt ook mee? Vorig jaar waren er in heel Nederland bijna 1 miljoen mensen die meededen. Samen ondernamen zij allerlei activiteiten die de buurt leuker maakten.

Via www.burendag.nl  kunnen de activiteiten worden aangemeld. Het is helaas niet meer mogelijk om een financiële bijdrage aan te vragen voor de Burendag. Wie zich nu nog aanmeldt, krijgt wel een feestpakket toegestuurd. Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd.

Het thema van Burendag is dit jaar  ‘koppen bij elkaar’. Dus:  koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee voor Burendag en ga het samen vieren. Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties.
Als u met uw buurt mee doet, meldt u dan ook aan voor de Leukste straat van Ermelo. Buurten die zich voor burendag aanmelden én dit aangeven via info@leefbaarheidsteamermelo.nl maken kans op de prijs van de Leukste straat van Ermelo. Contactpersoon in de gemeente Ermelo is mevrouw Monique Tuns van het leefbaarheidsteam.