HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Doe je mee met Burendag?

Doe je mee met Burendag? (25-06-2019)

Dit item is verlopen op 06-08-2019.

Op zaterdag 28 september viert Nederland weer Burendag. De dag is bedoeld om mensen, buren, dichter bij elkaar te brengen. Ook in Ermelo wordt dit groots gevierd. We nodigen iedereen uit om op Burendag een leuke buurtactiviteit te doen. Bedenk een plan, meld je aan en maak kans op een vergoeding.

Een bijdrage of gratis materiaal

Burendag is een initiatief van het Oranjefonds & Douwe Egberts. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt. Heb je een goed plan? Dan kun je bij het Oranjefonds een aanvraag doen voor een bedrag van max € 350,00 om je Burendagplan uit te voeren. Kijk voor meer informatie op www.burendag.nl.

Heb je klein materiaal nodig voor Burendag ? Je kunt (gratis) materiaal reserveren bij het Leefbaarheidsteam van de gemeente Ermelo. Hebben wij het materiaal niet beschikbaar? Dan kunnen we een kleine bijdrage voor het nodige materiaal geven. Mail voor meer informatie naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl.

Meld je aan voor ‘De Leukste Straat van Ermelo’

Elk jaar op Burendag kiest het Leefbaarheidsteam ‘De Leukste Straat van Ermelo’. Samen met een wethouder gaan we langs alle buurten die zich hebben aangemeld. We kijken dan naar de activiteiten, sfeer en samenwerking van de buurtactiviteit. De winnende straat krijgt een leuk pakket voor de winterperiode. Wil je meedoen met je straat? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op www.leefbaarheidsteamermelo.nl.