HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Denkt u mee over de nieuwe sportvisie?

Denkt u mee over de nieuwe sportvisie? (02-05-2016)

Dit item is verlopen op 19-05-2016.

Wij nodigen iedereen die betrokken is of wil zijn bij een gezond en vitaal Ermelo van harte uit voor het sportcafé op woensdag 18 mei van 19.30 tot 21.00 uur, om mee te denken over de nieuwe sportvisie 2016-2020. Bent u betrokken bij het stimuleren van beweging en sport bij jeugd, ouderen of andere doelgroepen in Ermelo? Twijfel dan niet en kom naar het sportcafé!

Programma

Het sportcafé wordt een leuke en interactieve avond die gepresenteerd wordt door Renate Wennemars. Tijdens deze avond presenteren wij u de vier thema’s die centraal staan in de nieuwe sportvisie 2016-2020: gezonde leefstijl, iedereen doet mee, ouderen in beweging en buiten bewegen. Samen met u en andere betrokken inwoners, sportverenigingen, scholen en andere maatschappelijke organisaties, bespreken we welke initiatieven een positieve bijdrage kunnen leveren aan deze thema’s en bekijken we hoe we samen onze doelen kunnen bereiken.

Komt u ook?

Wilt u graag meedenken over de nieuwe sportvisie tijdens deze interactieve avond? Meld u dan uiterlijk vrijdag 13 mei aan bij Peter van der Kemp via p.vanderkemp@ermelo.nl met de namen van de personen die op 18 mei aanwezig zijn.  Het sportcafé vindt plaats in de Dialoog, naast het gemeentehuis. We ontvangen u graag vanaf 19.00 uur, maar het programma start om 19.30 uur. We sluiten rond 21.00 uur gezamenlijk af met een drankje.