HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Dansvoorstelling in Week tegen Kindermishandeling

Dansvoorstelling in Week tegen Kindermishandeling (12-11-2019)

Dit item is verlopen op 24-12-2019.

Van 18 t/m 24 november is het de Week tegen Kindermishandeling. Daarom organiseren Centrum voor Jeugd en Gezin en de gemeenten Ermelo en Harderwijk de voorstelling ‘Kijk niet weg!’. Met dans wordt op een ingrijpende manier over huiselijk geweld verteld. 

De voorstelling is door iedereen (12+) te bezoeken

De voorstelling is geschreven door Annemieke Bais met haar stichting ‘Beyond Words Productions’. Na de dansvoorstelling praten we met elkaar over het voorkomen van kindermishandeling. De voorstelling is voor jongeren vanaf 12 jaar, ouders en begeleiders van kinderen. Maar ook voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp.

Datum : woensdag 20 november
Tijd : 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie : Dialoog Ermelo, Raadhuisplein 4

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar b.vliet@ggdnog.nl. Vermeld in je bericht met hoeveel personen je komt. De toegang is gratis. Meer informatie over de voorstelling vind je op www.cjgermelo.nl/nieuws

Vermoed je kindermishandeling of huiselijk geweld?

Maak je je zorgen over een kind of ken je een gezin waar huiselijk geweld is? Kijk op www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl wat je kunt doen! Je kunt ook 24 uur per dag (anoniem) contact opnemen met Veilig Thuis, via het landelijke nummer (0800) 2000. Kijk voor meer informatie op www.veiligthuisnoordoostgelderland.nl. Je kunt je zorgen over een kind ook bespreken met professionals van het Centrum voor Jeugd en Gezin Ermelo. Kijk op www.cjgermelo.nl of bel met (0341) 79 99 09.