HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Cliëntondersteuning van MEE

Cliëntondersteuning van MEE (27-06-2017)

Dit item is verlopen op 31-08-2017.

Ondersteuning nodig bij vragen rondom zorg, wonen, onderwijs, werken en  inkomen?
Bij MEE Veluwe kunt u terecht voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Zij geven informatie, advies en kortdurende ondersteuning rondom zorg, wonen, onderwijs, werken en inkomen.

De cliëntondersteuning van MEE Veluwe is vrij toegankelijk voor iedereen. Zonder indicatie en zonder eigen bijdragen.

Wilt u graag dat iemand met u meegaat naar een gesprek, met de gemeente, het sociaal team of bijvoorbeeld het UWV? Of dat iemand u helpt bij het doen van een aanvraag? Samen met u bekijkt welke mogelijkheden er voor u zijn in wet- en regelgeving? Met u op zoek gaat naar passende zorg, een zorgorganisatie of u ondersteunt bij ontevredenheid? Of gewoon iemand die alles eens samen met u op een rijtje zet, en vanuit uw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in uw situatie?

Cliëntondersteuning voor iedereen

Voor al dit soort vragen kunt u bij een cliëntondersteuner terecht. Op alle gebieden en voor alle leeftijden. Voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Het is fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning. Iedereen heeft hier recht op. Gratis en zonder doorverwijzing.

Klachten over zorg, welzijn, jeugdhulp en arbeidsparticipatie?

Gemeenten hebben taken bij het ondersteunen van inwoners en doen er alles aan om dat goed te laten verlopen. Ook uw gemeente! Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent en problemen ervaart in de omgang met uw gemeente, hulpverlener of (zorg)organisatie.  Komt u er zelf niet uit? Ook daarvoor kunt u terecht bij een cliëntondersteuner van MEE Veluwe.

Waar kan ik terecht in de gemeente Ermelo?

Heeft u hulp nodig of vragen? Neemt u dan contact op met MEE Veluwe. Zij luisteren, denken met u mee en bieden u advies. Zij geven geen oordeel over uw klacht en hebben geheimhoudingsplicht.

MEE Veluwe
Onafhankelijke cliëntenondersteuning
Telefoon: (055) 526 92 00
info@meeveluwe.nl