HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Buitengebied Ermelo heeft zicht op snel internet

Buitengebied Ermelo heeft zicht op snel internet (14-09-2017)

Dit item is verlopen op 31-10-2017.

Supersnel internet in het buitengebied? Het kan! Het Communicatie Infrastructuur Fonds, kortweg CIF, wil graag een glasvezelnetwerk aanleggen in het buitengebied van Noordwest-Veluwe (gemeenten Ermelo en Nunspeet). Dat kan als minimaal 50% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen glasvezel én een abonnement afsluit. Dat is een flinke uitdaging. Binnenkort start de vraagbundeling, waarbij de hulp en het enthousiasme van ambassadeurs uit de regio zelf hard nodig zijn.

Geef u op als ambassadeur

Wilt u zich, samen met andere bewoners, sterk maken voor glasvezel in het buitengebied van Noordwest-Veluwe? Geef u dan op als ambassadeur! Als ambassadeur bent u het aanspreekpunt in uw straat, buurt of gemeenschap. U informeert en overtuigt uw netwerk van nut en noodzaak van een glasvezelnetwerk in uw omgeving.

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Hayley Osinga, ambassadeurscoördinator van Noordwest-Veluwe: h.osinga@glasvezelbuitenaf.nl of 06 20 57 70 71. Meer informatie vindt u ook op www.glasvezelbuitenaf.nl.

Informatieavonden

CIF kiest ervoor inwoners en (recreatie)ondernemers persoonlijk op een informatieavond te informeren. Alle bewoners en ondernemers ontvangen hiervoor een uitnodiging per post. Meer informatie vindt u op www.glasvezelbuitenaf.nl.

Voor wie Datum Locatie
Recreatieondernemers Dinsdagavond 3 oktober Hotel de Heerlickheijd
Bewoners buitengebied Woensdagavond 11 oktober  Hotel de Heerlickheijd
Bewoners buitengebied Donderdagavond 12 oktober De Muzenhof