HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Bijeenkomst ontwikkeling Horst en Telgt

Bijeenkomst ontwikkeling Horst en Telgt (04-02-2020)

Dit item is verlopen op 05-03-2020.

Ben je bewoner van het gebied Horst en Telgt? Praat dan met ons mee over de toekomst van Horst en Telgt! We nodigen je graag uit voor een bijeenkomst op woensdagavond 5 maart.

Samen werken aan een nóg mooier Horst en Telgt

In 2016 maakten Buurtvereniging Horst en Telgt en de gemeente Ermelo het Buurtplan Horst-Telgt. Het Buurtplan helpt ons om het buitengebied van Horst en Telgt nog aantrekkelijker te maken. In het Buurtplan staan verschillende doelen voor de toekomst van het gebied. Daar komen veel keuzes bij kijken. Welke ideeën en plannen passen bij de gewenste ontwikkeling van het gebied, en welke niet? Daar gaan we nu afspraken over maken. De standpunten leggen we vast in een ‘ontwikkelvisie’. 

Praat mee over de ontwikkeling van Horst en Telgt

We werken samen met Adviesbureau Rho Adviseurs aan de ontwikkelvisie voor Horst en Telgt. Jouw mening en ideeën, als bewoner van Horst en Telgt, zijn daarbij erg belangrijk. Daarom organiseren we een bijeenkomst voor alle geïnteresseerde bewoners. Tijdens deze avond praten we graag met jou, en je buren, over de wensen voor Horst en Telgt.  

Datum : donderdag 5 maart
Tijd : van 20.00 tot 22.00 uur (inloop met koffie vanaf 19.30 uur)
Plaats : ‘Ons Huis’, Zeeweg 100 in Ermelo

Fotowedstrijd: wie maakt de meest herkenbare foto van Horst en Telgt?

Wij praten graag met je over Horst en Telgt. Maar je kunt ons ook laten zien waar je al trots op bent! Heb je één of meer foto’s van een plek die écht hoort bij Horst en Telgt? Stuur de foto dan vóór 16 februari naar ons op via fotowedstrijdhorstentelgt@ermelo.nl. Vertel waar je de foto hebt gemaakt en waarom je trots bent op die plek. Tijdens de bijeenkomst kiezen we de foto die het beste past bij het karakter van Horst en Telgt. De winnaar van de foto krijgt een tegoedbon voor de landwinkel.


De bijeenkomst stond eerst gepland voor woensdag 19 februari, maar is verschoven naar donderdag 5 maart.