HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Bibliotheek stap voor stap weer open

Bibliotheek stap voor stap weer open (19-05-2020)

Dit item is verlopen op 23-06-2020.

Vanaf maandag 18 mei gaat de Bibliotheek in Ermelo stap voor stap weer open. Tot en met zaterdag 30 mei kun je in de bibliotheek alleen materiaal inleveren en gereserveerd materiaal ophalen. Vanaf 2 juni kun je weer helemaal bij de bibliotheek terecht, en op je gemak naar boeken zoeken. De bibliotheek zit dan wel op een andere plek in het gemeentehuis.

Afhaalbibliotheek van 18 t/m 30 mei

Van 18 t/m 30 mei is de bibliotheek open op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Op donderdagavond is de bibliotheek ook open van 18.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag zijn de deuren open van 13.00 tot 15.00 uur. Het inleveren en ophalen van materialen gebeurt bij de receptiebalie van het gemeentehuis, via de hoofdingang. Zo hoef je niet ver het gemeentehuis in.

Bibliotheek vanaf 2 juni open op een andere plek

Op dinsdag 2 juni gaat de bibliotheek weer helemaal open. Maar dit gebeurt wel met beperkende maatregelen, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De bibliotheek zit dan ook op een andere, tijdelijke plek. Je vindt de boeken in de foyer, het atrium en zaal 9 van De Dialoog. Maar ook in de trouwzaal, zaal Leuvenum en achterin de raadszaal van het gemeentehuis zit een deel van de bibliotheek. Bezoekers komen dan binnen via de hoofdingang van De Dialoog, en niet meer via de hoofdingang van het gemeentehuis.

Meer informatie

Kijk voor alle actuele informatie en openingstijden op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl.