HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Bewoners ’s Heeren Loo openen hun nieuwe woningen

Bewoners ’s Heeren Loo openen hun nieuwe woningen (28-10-2019)

Dit item is verlopen op 30-11-2019.

Een mooi moment voor bewoners van ’s Heeren Loo in Ermelo. Zij vierden op 24 oktober de opening van hun nieuwe woningen, samen met familie, vrienden en begeleiders. Op het teken van burgemeester André Baars , onthulden de bewoners trots de foto’s van de nieuwbouw. “Een fijn thuis in een mooi 'zorglandschap' voor deze inwoners van Ermelo.”

In totaal hebben 48 mensen hun intrek genomen in zes gebouwen aan de Molenkamp en Klaverkamp. Zij hebben daarin allemaal een eigen appartement of studio. De meeste bewoners woonden al op het woonzorgpark en zijn samen met hun oude huisgenoten verhuisd. Maar ook een aantal cliënten van buiten ’s Heeren Loo heeft hier een thuis gevonden.

Rianne van Eijk, regiodirecteur van ’s Heeren Loo in Ermelo is erg blij met het resultaat: moderne woningen die geschikt zijn voor een diversiteit aan cliënten. “Je kunt hier wonen op een plek die bij jou past, met daarbij de hulp die jij nodig hebt. Een fijne plek om te wonen én om te werken.” De bewoners lieten hun woningen dan ook wat graag zien, onder muzikale begeleiding van Omroep VED en Showband Doe Maar!