HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Ambassadeurs denken mee over Nieuw Sportcentrum

Ambassadeurs denken mee over Nieuw Sportcentrum (14-06-2019)

Dit item is verlopen op 26-07-2019.

De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe zwembad en de sporthal zijn in volle gang. Er worden al volop plannen gemaakt voor de invulling van het Nieuwe Sportcentrum. Wethouders Van der Velden en Klappe betrekken hier ook plaatselijke sportcoryfeeën bij. Zij zijn de ambassadeurs van het sportcentrum.

Uitdagend sportaanbod voor iedereen

Op dit moment wordt de bouw van het sportcentrum voorbereid. Naast de bouwkundige zaken moet er een passende invulling van het Nieuwe Sportcentrum komen. Het gemeentelijk sportbedrijf InterActie is verantwoordelijk voor het gebruik en bestuur van het sportcentrum. Zij bedenken een afwisselend en uitdagend sportaanbod voor alle inwoners van Ermelo. Denk aan bewegingsonderwijs, recreatiesport, breedtesport en wedstrijdsport. Een aantal Ermelose sportcoryfeeën denkt mee over de activiteiten van het Nieuwe Sportcentrum. Ook de uitstraling van het sportcentrum krijgt daarbij aandacht.

Meer informatie

Na de zomervakantie informeren we iedereen over de verdere plannen. Ook op www.ermelo.nl/nieuwsportcentrum houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.