HOME  |  Actueel in Ermelo  |  Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid

Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid (01-02-2017)

Dit item is verlopen op 01-04-2017.

Vanaf deze week ontvangen veel Ermelose inwoners voor het eerst de aanslag gemeentelijke belastingen digitaal in de berichtenbox van Mijn Overheid.

De gemeentelijke belastingen is het eerste product van de gemeente Ermelo dat via deze weg wordt aangeboden. Hiermee wil de gemeente de digitale dienstverlening naar onze inwoners verder uitbreiden. MijnOverheid sluit aan bij de wensen van veel van onze inwoners om hun post steeds meer digitaal te ontvangen.”

Aanmelden bij MijnOverheid

MijnOverheid biedt inwoners toegang tot de digitale brievenbus van de overheid. Naast de gemeente Ermelo zijn ook de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB en UWV hierop aangesloten. Alleen inwoners die zich hebben aangemeld bij Mijn Overheid krijgen de aanslag digitaal en dit jaar ook nog via de post; inwoners die zich nog niet hebben aangemeld ontvangen de aanslag per post.

Aanmelden voor de berichtenbox kan door registratie met DigiD op www.mijnoverheid.nl waar u vervolgens de gemeente Ermelo aanvinkt. Inwoners die zich al hebben geregistreerd bij de berichtenbox kunnen checken of de gemeente Ermelo al is aangevinkt.
Het aanmelden voor de berichtenbox biedt voordelen. Zo is het overzichtelijk en veilig, bespaard papier en ook nog eens goed voor het milieu.