HOME  |  Actueel in Ermelo

Actueel in Ermelo

 • Erop uit? Check de Monitor bezoekersdrukte

  (06-08-2020)

  Viert u deze zomer in eigen land en wilt u weten waar het druk is of waar het juist rustig is?

  Lees verder...
 • Veilig en schoon zwemmen in buitenwater

  (05-08-2020)

  Wilt u weten waar u schoon en veilig kunt zwemmen?

  Lees verder...
 • Hitteplan en smogwaarschuwing

  (05-08-2020)

  Het is warm en het wordt de komende dagen nog warmer. 

  Lees verder...
 • Zaak Meijbaum: de feiten

  (27-07-2020)

  De afgelopen dagen is er in Ermelo veel opschudding geweest op social media en via de pers over de zaak van de heer C. (Casper) Meijbaum (Bar Twinns). Het college van burgemeester en wethouders reageert hierop onderstaand met de correcte weergave van de feiten. 

  Lees verder...
 • Verklaring van de gemeenteraad

  (22-07-2020)

  De afgelopen weken is er veel gebeurd binnen de gemeente Ermelo. De botsing binnen het bestuur en de uitzending van het BNNVARA-programma Opstandelingen liggen inmiddels achter ons. Ook u heeft vast berichten voorbij zien komen over het bestuur van de gemeente Ermelo, want in de media en op sociale media is hierover veel geschreven.

  Lees verder...
 • Zomerprogramma voor kids

  (21-07-2020)

  Ziet uw zomervakantie er dit jaar ook wat anders uit dan anders? Misschien gaat u toch nog even weg.
  Of blijft u thuis. Ook als u thuis blijft, valt er genoeg te beleven in Ermelo. Er staan verschillende leuke en sportieve activiteiten voor kinderen en tieners op het programma. Voor meer informatie en/of aanmelden kijkt u op www.welzijnermelo.nl/zomerinermelo

 • Burgemeester sluit drugspand voor 12 maanden

  (16-07-2020)

  Burgemeester Baars heeft vanmorgen aan de Tolweg een loods gesloten voor de duur van 12 maanden. Reden hiervoor is dat eerder dit jaar op dit adres door de politie 205 kilo henneptoppen vond. Op basis van het Damocles-beleid kan de burgemeester hierna overgaan tot sluiting van een gebouw.

  Lees verder...
 • Nieuw Klompenpad in Speuld, Staverden en Leuvenum

  (14-07-2020)

  De buurtschappen Staverden, Leuvenum en Speuld hebben vanaf woensdag 1 juli een nieuw Klompenpad: het Speuldepad. Het Speuldepad is een rondwandeling van zestien kilometer en voert u door het prachtige buitengebied van de drie buurtschappen over landgoederen, langs beken, heidevelden en ‘dansende bomen’. De route start bij de parkeerplaats Landgoed Staverden in Ermelo. Ook is er een opstappunt bij de parkeerplaats P-Veluwe Drieseberg in Ermelo. Vanwege de coronamaatregelen is er geen officiële opening.

  Lees verder...
 • Reactie burgemeester Baars op uitzending Opstandelingen

  (03-07-2020)

  Op donderdagavond 2 juli heb ik als burgemeester kennis genomen van de uitzending van het BNN/VARA televisieprogramma Opstandelingen.

  Lees verder...
Archief