Werkzaamheden N303 tussen Ermelo en Harderwijk

In opdracht van Provincie Gelderland, Waterschap Vallei en Veluwe en gemeente Harderwijk en Ermelo voert aannemerscombinatie Hoornstra Infrabouw/Boskalis werkzaamheden uit aan de N303 tussen Harderwijk en Ermelo. 

De werkzaamheden beginnen maandag 27 maart bij de Harderwijkerweg/Oranjelaan tussen de rotonde Burgemeester van Boeijenplein en de kruising Slingerbos/Engelserf. Het werk is naar verwachting half juni 2023 klaar. 

Bereikbaarheid

De Harderwijkerweg/Oranjelaan is in deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer. De op- en afritten van de A28 (afrit 12) zijn ook afgesloten. De omleidingsroutes voor het verkeer staan aangegeven op de gele borden langs de weg. Tijdens de werkzaamheden blijft het Shell tankstation aan de Oranjelaan bereikbaar.

(Brom)fietsers

(Brom)fietsers kunnen gedurende de werkzaamheden gebruik maken van de omleidingsroute via het Slingerbos/Beneluxlaan/Beneluxpad/Groene Zoomweg waar men uitkomt bij de fietsrotonde op het Burgemeester van Boeijenplein.

Hulpdiensten

De hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden. Bij spoed kunnen politie, ambulance of brandweer altijd door het werkvak en/of fietspad.

Volg het project met de BouwApp

U kunt het project volgen in de BouwApp. Deze app is te downloaden via de Appstore of Google Play. Na het downloaden klikt u op het project ’N303 Ermelo – Harderwijk’. Als u links bovenaan de pagina klikt op de knop ’Volgen’, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de planning en werkzaamheden. Ook kunt u via de app contact opnemen met het projectteam. Heeft u geen smartphone? Bekijk het project dan via www.debouw.app.

Wanneer Waar
Maandag 27 maart tot en met vrijdag 2 juni Tussen Burgemeester van Boeijenplein en kruising Slingerbos/Engelserf
Woensdag 19 april tot en met dinsdag 9 mei Afsluiting eerste deel Slingerbos vanaf de kruising
Woensdag 10 mei tot en met dinsdag 16 mei Afsluiting kruising Slingerbos, Oranjelaan en Engelserf