Een logo voor 50 jaar Ermelo zelfstandig!

Dit jaar is Ermelo 50 jaar zelfstandig! Dat gaan we een heel jaar samen vieren en daar hoort een mooi jubileumlogo bij: een logo dat staat voor Ermelo 50 jaar zelfstandig! Vorig jaar schreven we een logowedstrijd uit. Inwoners konden kiezen uit vier varianten. 366 personen hebben aan de wedstrijd meegedaan!

Op 5 januari maakte burgemeester Dorine Burmanje het winnende logo en de winnaar van de slagroomtaart bekend. Nogmaals van harte gefeliciteerd: Adriaan de Pater. We hopen dat de slagroomtaart heeft gesmaakt.

Dit logo wordt het beeldmerk van "Ermelo 50 jaar zelfstandig" We gebruiken het in al onze communicatie en bij alle activiteiten. Het logo is voor iedereen beschikbaar. Wanneer je iets organiseert, maakt of bedenkt rondom het 50-jarig jubileum. Je mag het logo vrij gebruiken. 

Logo's

Wil je het logo gebruiken voor jouw activiteit? Hieronder kun je verschillende bestanden van het logo downloaden. Bijvoorbeeld voor social media, website en drukwerk. In de pdf staan de kleuren van het logo beschreven.

Hieronder kun je het logo in jpg-bestand downloaden.

Hieronder kun je het logo in pdf-bestand downloaden.