HOME  |  Ondernemers  |  Nieuws  |  Start nu met het verduurzamen van uw vakantiepark

Start nu met het verduurzamen van uw vakantiepark (08-04-2019)

Dit item is verlopen op 20-05-2019.

De gemeente Ermelo heeft stevige duurzaamheidsambities. Wij willen in 2030 energieneutraal zijn en klimaatneutraal in 2035. Wij werken dan ook hard aan bijvoorbeeld energiebesparing, CO2 reductie en de afbouw van gasaansluitingen. Dit doen wij niet alleen. Wij werken hierin samen met onder andere burgers, bedrijven en andere organisaties. Wij hopen dit ook samen met u te doen. Daarom hebben wij een interessant aanbod voor recreatieondernemers. Hiermee kunt u uw park (nog meer) verduurzamen.

Gratis Quickscan door Green Key

De gemeente Ermelo, Vitale Vakantieparken Ermelo en VVV Ermelo bieden u een gratis duurzaamheids-quickscan door Green Key aan ter waarde van € 415. Deze quickscan, of proefkeuring, houdt in dat één van de keurmeesters van Green Key uw bedrijf komt inspecteren en u adviezen geeft over mogelijke maatregelen. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 mei 2019 door een mail te sturen naar duurzamer@ermelo.nl. Een medewerker van Green Key maakt vervolgens voor 15 mei 2019 een afspraak met u om verdere stappen door te nemen.

Bijdrage van de Provincie Gelderland

Naast dit aanbod levert ook de provincie Gelderland een bijdrage. Wanneer u na de quickscan ervoor kiest uw Green Key certificering te behalen, ontvangt u de begeleiding door Green Key van de provincie. De provincie neemt 50 procent van de aanmeldkosten voor haar rekening. Over dit aanbod van de provincie wordt u op een later moment nog afzonderlijk geïnformeerd.

Meer informatie en inspiratie opdoen

Meer informatie en inspiratie vindt u in de presentatie bijeenkomst verduurzaming vakantieparken en hotels. Meer informatie over subsidie- en financieringsmogelijkheden en wet- en regelgeving vindt u op:

Vragen

Heeft u vragen over dit aanbod en het verduurzamen van uw recreatieonderneming? Dan is Frederike Kadijk (programma Duurzaamheid Ermelo) uw aanspreekpunt. Zij is te bereiken op 06-57802286 of per mail f.kadijk@ermelo.nl.