HOME  |  Ondernemers  |  Nieuws

Nieuws

 • Bijeenkomsten voor 'Veilig ondernemen'

  (12-09-2019)

  De gemeente Ermelo wil in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) twee informatiebijeenkomsten voor ondernemers organiseren. De onderwerpen zijn ‘cybercrime’ en ‘ondermijnende criminaliteit’. Ben je geïnteresseerd in (één van) deze onderwerpen? Laat ons dit dan weten. Bij voldoende belangstelling organiseren we de bijeenkomsten in het najaar.

 • Ermelo wil bestemmingsplan voor recreatieterreinen versoepelen

  (06-06-2019)

  Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten mee te werken aan de aanpak om het bestemmingsplan voor recreatieterreinen ‘te versoepelen’. Hiermee wordt meer maatwerk en flexibiliteit mogelijk in het bestemmingsplan.

 • Veiligheid op industrieterreinen

  (21-05-2019)

  Industrieterreinen staan qua veiligheid onder druk. Steeds vaker blijkt dat er zich zaken voordoen die het daglicht niet kunnen verdragen. Zo ook in Ermelo. Er is niet enkel sprake van kleine criminaliteit van alle dagen: in toenemende mate lijken zware criminelen hun aandacht op industrieterreinen te richten. Denk hierbij aan drugshandel, opslag van diezelfde middelen, hennepkwekerijen en loodsen waar gestolen voertuigen worden omgekat.

Archief