HOME  |  Ondernemers  |  Nieuws

Nieuws

 • Verbod op onttrekken van water uit sloten en beken

  (07-06-2019)

  Vanaf 5 juni is er een verbod op het onttrekken van water uit sloten, beken en kanalen. Dit betekent dat dit water niet gebruikt mag worden voor bijvoorbeeld industrieel gebruik, landbouw en het besproeien van bomen en sportvelden. Dit verbod is ingesteld door Waterschap Vallei en Veluwe omdat het waterpeil daalt. Het verbod geldt voor het hele werkgebied van het waterschap. 

 • Ermelo wil bestemmingsplan voor recreatieterreinen versoepelen

  (06-06-2019)

  Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten mee te werken aan de aanpak om het bestemmingsplan voor recreatieterreinen ‘te versoepelen’. Hiermee wordt meer maatwerk en flexibiliteit mogelijk in het bestemmingsplan.

 • Energiescan voor bedrijven

  (06-06-2019)

  Denk je weleens aan duurzame maatregelen voor jouw bedrijf? Vraag dan de energiescan aan. Met deze scan krijg je voor je bedrijf meer inzicht op het gebied van verlichting, koeling (indien van toepassing) en verwarming.

 • Veiligheid op industrieterreinen

  (21-05-2019)

  Industrieterreinen staan qua veiligheid onder druk. Steeds vaker blijkt dat er zich zaken voordoen die het daglicht niet kunnen verdragen. Zo ook in Ermelo. Er is niet enkel sprake van kleine criminaliteit van alle dagen: in toenemende mate lijken zware criminelen hun aandacht op industrieterreinen te richten. Denk hierbij aan drugshandel, opslag van diezelfde middelen, hennepkwekerijen en loodsen waar gestolen voertuigen worden omgekat.

 • Onderzoek ontwikkeling toerisme en recreatie in Ermelo

  (20-03-2019)

  De gemeente is een onderzoek gestart naar de ontwikkeling van toerisme en recreatie in Ermelo. Daarvoor hebben wij input nodig van de toeristisch-recreatieve ondernemers in Ermelo.

 • Opening De Zaak van Ermelo op Kerkdennen

  (01-02-2019)

  Op vrijdag 1 februari opende kringloopwinkel De Zaak van Ermelo haar deuren in een pand aan de Herderlaan 12. De officiële opening werd gedaan door wethouder Duurzaamheid, Leo van der Velden. Directeur Henk van Bruggen is erg blij met het nieuwe onderkomen op Kerkdennen. Het is een mooi industrieel pand met enorm veel ruimte en mogelijkheden.

Archief