HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen

Veel bedrijven zijn gevestigd in het centrum van Ermelo of op één van de beide bedrijventerreinen. Daarnaast is het, onder voorwaarden, ook mogelijk om een bedrijfsruimte aan huis in gebruik te nemen. 

Bedrijventerrein Veldzicht

Bedrijventerrein Veldzicht is een gemengd bedrijventerrein, waar bedrijven tot milieucategorie 4 gevestigd kunnen zijn. De totale omvang van het terrein is 35 hectare, waarvan de laatste 7 hectare in 2007 is uitgegeven. Het terrein ligt ongeveer 2 kilometer vanaf de snelweg A28. Op het bedrijventerrein Veldzicht kunnen geen bouwkavels meer uitgegeven worden. Wel bestaan er regelmatig mogelijkheden van huur of koop van bestaande bedrijfspanden. Meer informatie hierover kan gegeven worden door de bedrijfsmakelaars die in Ermelo actief zijn.

Veldzicht Noord

Het bedrijventerrein Veldzicht Noord grenst aan het bedrijventerrein Veldzicht en wordt in verschillende fases ontwikkeld. Het bestemmingsplan Veldzicht Noord 4e fase is definitief. Zodra de gemeente de grond die nodig is heeft gekocht komen er een aantal kavels beschikbaar. Hoe deze kavels verdeeld worden is nog niet bekend. Er wordt ook nog geen lijst bijgehouden van ondernemers die interesse hebben in een kavel. Heeft u interesse? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief van de gemeente. Wij houden u dan op de hoogte.

Bedrijventerrein Kerkdennen

Bedrijventerrein Kerkdennen is een gemengd bedrijventerrein. Ooit ontstaan aan de buitenrand van Ermelo, is het terrein door uitbreiding van de bebouwde kom inmiddels tussen woonwijken gelegen. Op het bedrijventerrein Kerkdennen kunnen geen bouwkavels meer uitgegeven worden. Wel bestaan er regelmatig mogelijkheden van huur of koop van bestaande bedrijfspanden. Meer informatie kan gegeven worden door de bedrijfsmakelaars die in Ermelo actief zijn.