HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Eikelboom Interieurbouw

Bedrijfsbezoek Eikelboom Interieurbouw (22-02-2017)

Dit item is verlopen op 22-02-2018.
Wethouder Esther Heutink - Wenderich bracht op 8 februari een bedrijfsbezoek aan Eikelboom Interieurbouw aan de Horsterweg 166.

Met ondernemers vader Gerrit en zoon Freddy Eikelboom werd gesproken over het familiebedrijf, wat inmiddels ruim 35 jaar bestaat. Ambachtelijk vakmanschap en kennis van materialen staan bij het bedrijf hoog in het vaandel. De grote werkplaats, die sinds vorig jaar een extra gedeelte staan ze doorgaans met drie man sterk.

Eikelboom Interieurbouw werkt voor particulieren, dienstverleners in de gezondheidszorg, architecten en bedrijven. Maatwerk staat centraal. Met behulp van ingewikkeld uitziende machines kan werk waar eerder tegen de 60 uur de man in zat nu in 4 uur worden afgerond. Dit vraagt wel grote investeringen, zeker voor een klein bedrijf. Toch wordt het bedrijf door het hele land gevonden, zelfs zonder actief reclame maken.

Het ondernemersklimaat in Ermelo wordt als prettig ervaren door Eikelboom Interieurbouw. Dit is waar we ons als gemeente blijvend voor willen inzetten.

Kijk voor meer informatie over Eikelboom Interieurbouw op  www.eikelboominterieurbouw.nl