HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Zorgboerderij Stal van Zundert

Bedrijfsbezoek Zorgboerderij Stal van Zundert (23-01-2017)

Dit item is verlopen op 23-01-2018.

Wethouder Esther Heutink - Wenderich bracht op 19 januari een bedrijfsbezoek aan Zorgboerderij Stal van Zundert  aan de Fokko Kortlanglaan.

Zij werd hartelijk ontvangen door de eigenaren Wilfried en Astrid van Zundert met zelfgemaakte arretjescake uit een van de nieuwste projecten: de lunchtuin.
Tijdens de koffie werd er gesproken over al het werk wat Wilfried en Astrid verzetten: Stal van Zundert biedt dagbesteding aan jongeren en volwassenen met een psychosociale en/of verstandelijke beperking of mensen die op wat voor manier dan ook zijn vastgelopen in deze maatschappij. Met bedrijven (op Veldzicht) wordt geprobeerd waar mogelijk samen te werken of combinaties te maken. Er werd gesproken over de mooie kanten, kansen en mogelijkheden in dit werk maar ook over de minder makkelijke zaken. Bij het samenwerken met de vele (zorg)instanties is nog veel winst te behalen. 

Na de koffie was er een uitgebreide rondleiding over het terrein, waar ondanks de vrieskou een aantal mensen druk aan het werk was om de dieren te verzorgen. Wilfried en Astrid hebben nog een heleboel idee├źn om de zorgboerderij verder te brengen. Kijk voor meer informatie op www.stalvanzundert.nl.