HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Polskamp Meat Industrie

Bedrijfsbezoek Polskamp Meat Industrie (20-11-2017)

Dit item is verlopen op 20-11-2018.

Het college van burgemeester en wethouders bracht op dinsdag 14 november 2017 een bezoek aan Polskamp Meat Industrie, specialist in het scheiden van kippenvlees van het bot. Het familiebedrijf, met ook een vestiging in Harskamp, is in Ermelo te vinden aan de Oude Telgterweg 177.

Het college werd ontvangen door de eigenaren, de heer en mevrouw van de Craats, de heer Visser (sales & marketing) en de heer Brons (financieel adviseur). Er is enthousiast verteld over de ontstaansgeschiedenis, de ontwikkeling van het bedrijf, de huidige situatie en maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf verwerkt diverse delen van de kip tot hoogwaardige halffabricaten voor verdere verwerking. Te denken valt aan grondstoffen voor conserven, worstproducten, burgers en nuggets. Tijdens een rondleiding door de ontvangstruimte, productielijnen, technische dienst en het vrieshuis heeft het college het productieproces mogen zien en zijn zij uitgebreid geïnformeerd over het proces.

Uiteraard was er ook ruimte om het gesprek met elkaar aan te gaan. Er is onder andere gesproken over de (on)mogelijkheden van duurzaamheid binnen het bedrijf, samenwerking met partijen in de regio FoodValley en de uitdaging om te blijven innoveren en optimaliseren.

Een interessant bedrijfsbezoek aan een bedrijf waar veel aandacht is voor hygi├źne, kwaliteit en innovatie, maar ook voor de gezondheid van- en het investeren in zijn medewerkers.

Heeft u interesse om de wethouder of het voltallige college een keer te ontvangen op uw bedrijf? Neem dan contact op met bedrijfscontactpersoon Annelies Boot-Maris, via a.boot@ermelo.nl.