HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken  |  Bedrijfsbezoek Miradenture

Bedrijfsbezoek Miradenture (21-06-2017)

Dit item is verlopen op 21-06-2018.

Op maandag 19 juni bracht wethouder Esther Heutink - Wenderich een bezoek aan Miradenture, Centrum voor Tandprothetiek & Implantologie. Het bedrijf, met ook vestigingen in Amersfoort en Harderwijk, is in Ermelo te vinden aan Kerklaan 14.

De wethouder werd ontvangen door eigenaar de heer Mirabediny. Hij vertelde enthousiast over zijn bedrijf, dat de nieuwste technieken gebruikt om de cliĆ«nten van een goed gebit te kunnen voorzien. Zo gaat hij nog op korte termijn van start met het gebruiken van 3D-printing in de praktijk. Alles wat er moet gebeuren om het gebit van een prothese of implantaat te voorzien wordt gedaan in eigen huis; er komt geen extern laboratorium of technicus aan te pas.

Maar naast het gebruik van de nieuwste technieken is dhr. Mirabediny ook een sociaal ondernemer, met hart voor de medemens. Zo krijgen mensen die niet direct de financiƫn beschikbaar hebben, maar die wel een prothese of implantaat nodig hebben, ruimte om de rekening gespreid te voldoen. En biedt de praktijk ruimte voor opleiding en training voor mensen die dankzij het bedrijf weer een stap in hun loopbaan kunnen zetten.

Een interessant bedrijfsbezoek aan een bedrijf waar de nieuwste technieken worden gebruikt, maar waar ook de sterke binding met Ermelo duidelijk naar voren kwam.

Heeft u interesse om de wethouder of het voltallige college een keer te ontvangen op uw bedrijf? Neem dan contact op met bedrijfscontactpersoon Annelies Boot-Maris, via a.boot@ermelo.nl